Logo Djente Gorter Homeopathie

Consult en behandeling

Voorafgaand aan het eerste consult

Zodra u een afspraak maakt via de website, wordt u verzocht uw persoonsgegevens in te vullen en een aantal vragen te beantwoorden. Dit duurt ongeveer 3 minuten. Deze informatie heb ik nodig voor de homeopathische behandeling.

U kunt het consult direct betalen wanneer u een afspraak maakt via de website. Betaalt u niet vooraf? Dan kunt u het consult gepast contant betalen, of ter plekke d.m.v. een Tikkie/mobiel bankieren.

LET OP: U kunt niet pinnen en ook niet achteraf via een bankoverschrift betalen.

Wilt u liever eerst telefonisch contact voordat u een afspraak maakt? Bel mij gerust op +31(0)6 43 53 35 41 of boek een gratis telefonisch adviesgesprek.

Meenemen naar het eerste consult

Voor het eerste consult verzoek ik u om een uitdraai mee te nemen van uw medicatieverleden. U kunt dit opvragen bij uw huisarts of apotheek. Ook relevante labuitslagen van bloedonderzoeken graag meenemen.

Het consult

Het homeopathische consult is een gesprek. Het eerste consult duurt ongeveer een uur. Het consult kan plaatsvinden in mijn praktijk in het Wateringse Veld in Den Haag (grenzend aan het Westland, Delft & Rotterdam), of online. 

De vragen die de homeopaat aan u stelt, worden gesteld zodat de homeopaat een volledig beeld van u en uw fysieke en mentale gezondheid krijgt. Er zal uitgebreid ingegaan worden op uw klachten, maar ook op andere zaken die op het eerste gezicht niets met uw klachten te maken lijken te hebben, zoals voedingsgewoonten, slaappatroon, angsten, emotionele gevoelens, erfelijkheid, etc.

Het homeopathische consult kan plaatsvinden in de praktijk of online via videobellen via o.a. Zoom of Skype.

Vervolgconsulten duren een half uur tot drie kwartier en zullen na 4 – 8 weken plaatsvinden. Ook kan tussentijds telefonisch overleg plaatsvinden.

Het aantal consulten dat u nodig heeft, is afhankelijk van de aard van uw klachten. Gemiddeld zijn voor acute klachten 1 – 3 consulten nodig. Bij chronische klachten is er vaak meer tijd nodig.

Djente Gorter Homeopathie Consult en Behandeling
Djente Gorter Homeopathie Behandeling

De behandeling

Op basis van de informatie, verschaft tijdens het consult, gaat de homeopaat opzoek naar het meest passende homeopathisch geneesmiddel(en) voor u op dit moment. Na het consult zal de homeopaat homeopathische geneesmiddelen (remedies) aan u voorschrijven. U zal de homeopathische middelen binnen een aantal dagen op kunnen halen bij de praktijk, of deze kunnen naar u gestuurd worden. In uw mail ontvangt u een inname- voorschrift waarin staat uitgelegd wanneer u de remedies dient in te nemen.

Om de werking van de middelen goed te kunnen beoordelen, is het belangrijk dat u na inname veranderingen bijhoudt en tijdens het vervolgconsult meldt.

Om optimaal resultaat te bereiken werk ik met een complementaire benadering, de Homeopathic Detox Therapy. Hierbij kunt u ook voedingssupplementen voorgeschreven krijgen met een voedingsadvies, naast de voorgeschreven homeopathische middelen.

Djente Gorter Homeopathie Behandeling