Logo Djente Gorter Homeopathie

Over mij

Djente Gorter Homeopathie

Mijn naam is Djente en ik ben homeopaat. Ik ben opgeroeid in Wateringen (gelegen in het Westland) en deels in Den Haag (grenzend aan Delft & Rotterdam).

Ik werd verliefd op de homeopathie, omdat het mij mijn leven heeft teruggegeven. Als kind was ik chronisch ziek. Ik was chronisch vermoeid, ik sliep 15 uur per dag en ik had geen energie om naar school te gaan. Mijn huisarts wist niet hoe hij mij moest helpen omdat mijn bloeduitslagen en andere testen goed waren. Uiteindelijk, vertelde mijn huisarts mij dat ik moest accepteren dat ik invalide was en dat ik geen normaal leven zou kunnen leiden…

Ik accepteerde dit niet en ging op zoek naar een oplossing. Ik heb veel verschillende alternatieve geneeswijzen geprobeerd en homeopathie heeft mij het meest geholpen. Door de homeopathie begon ik langzaam te herstellen. Mijn klachten verminderden en ik kreeg mijn energie terug.

Ik heb mij in mijn leven nog nooit zo gezond en fit gevoeld als nu. Ik heb heel veel energie, ik werk, studeer, sport en ik heb een druk sociaal leven.

Ik leef eindelijk het leven waarvan ik had gedroomd, dankzij homeopathie!

Ik wilde anderen kunnen geven wat de homeopathie mij heeft gegeven, daarom besloot ik om homeopaat te worden. Ik heb gestudeerd aan The Centre for Homeopathic Education. Daarnaast ben ik opgeleid in de Homeopathic Detox Therapy door Ton Jansen, de ontwikkelaar van deze therapie.

Ik hoop dat ik u, door middel van homeopathie, kan helpen om gezonder en gelukkiger te worden!

Djente Gorter Homeopathie Over Mij
Djente Gorter Homeopathie Over Mij

Kwalificaties

Licentiaat in Homeopathie aan The Centre for Homeopathic Education (CHE).