Logo Djente Gorter Homeopathie

The Human Chemistry Method

The Human Chemistry methode (HC) & Homeopathic Detox Therapy

Ik ben getraind en opgeleid in de Human Chemistry methode (HC) en Homeopathic Detox Therapy (HDT) door de ontwikkelaar van deze therapie, Ton Jansen (voormalig homeopaat in het Westland / Midden-Delftland).

Een artikel over mijn opleiding en samenwerking met Ton Jansen kan ik de krant Gezond Zijn Beter Worden (editie sept 2022) gelezen worden. 

De Human Chemistry methode is een revolutionaire manier om gezondheidsproblemen aan te pakken gericht op het opheffen van blokkades, waardoor het herstelproces tot op celniveau op gang komt. Met homeopathische middelen in combinatie met orthomoleculaire voedingssupplementen en voedingsadvies worden opgeslagen, belastende stoffen in het lichaam beter afgevoerd. Hierdoor worden de orgaanfuncties hersteld, zodat gezondheidsproblemen verminderen of verdwijnen.

Met HC kunnen langdurig bestaande (vage) klachten en klachten van ernstige chronische ziekten zoals astma, eczeem, PMS, AD(H)D, angsten, depressie, fibromyalgie, migraine, autisme, Lyme, epilepsie, diabetes type I en II, sterk verbeteren. Ook de acute en chronische gevolgen van vaccinaties kunnen goed worden behandeld. In feite kan iedere klacht verbeteren door HDT.

Vanaf de geboorte en zelfs al ervoor, komt een mens in aanraking met stoffen die belastend kunnen zijn voor het lichaam. Het lichaam heeft uitstekende manieren om deze af te voeren, maar gaandeweg kunnen de toxische stoffen zich opstapelen en kan het lichaam deze niet meer voldoende afvoeren. Ieder mens zit anders in elkaar, dus de één zal hier meer last van hebben dan de ander. Hierdoor kunnen op den duur (chronische) klachten ontstaan.

Voorbeelden van belastende stoffen zijn de anticonceptiepil, hormoonspiraal, verdoving bij operatie en tandheelkundige behandeling, antibiotica, hormoonzalf, vaccinaties, pijnstillers, verf- en oplosmiddelen, verdovende middelen en omgevingsvervuiling.

Orthomoleculaire voedingssupplementen zullen tijdelijk worden voorgeschreven totdat uw lichaam weer op sterkte is. Mede door gezond te eten is uw lichaam vervolgens weer in staat om vitaminen en mineralen zelf uit de voeding te halen.

Djente Gorter Homeopathie Homeopathic Detox Therapy
Djente Gorter Homeopathie Homeopathic Detox Therapy
Djente Gorter Homeopathie Homeopathic Detox Therapy

International School for Human Chemistry

De International School for Human Chemistry is een opleidingsinstituut voor homeopaten, opgericht door Ton Jansen, klassiek homeopaat sinds 1987.

Ton heeft, sinds de start van zijn praktijk, al zijn kennis en kunde ingezet in het ontwikkelen, het verder verfijnen en inzichtelijk maken van de Homeopathic Detox Therapy. Deze behandelmethode vormt de basis van de school. Door onderzoek van de pathologie en mentaal emotionele gesteldheid tezamen met goede observatie van zijn patiënten, is met deze bijzondere methode het aantal succesvolle behandelingen enorm toegenomen. Een bijzondere verrijking van de homeopathie.

Ton Jansen wil zijn kennis en ervaring graag delen met iedereen voor een gezondere wereld.

Bent u homeopaat en wilt u zelf de Homeopathic Detox Therapy toepassen in uw praktijk?

Kijk voor meer informatie op de website International School for Human Chemistry.

Djente Gorter Homeopathie Homeopathic Detox Therapy